Így rakd össze a

vizuális márkádat

Ebben az e-bookban megmutatom, hogyan nézzen ki a céged sokkal profibban az átlagnál, és hogyan vívd ki a megjelenéseddel a vevők bizalmát. Cégvezetőként tudatosnak kell lenned a márkaépítésben, ennek tesszük le az alapjait. Semmi rizsa, csak kőbalta kemény tudás!

Az e-bookból megtudhatod

Hogyan építsd fel a céged márkáját, és azt hogyan használd vevőszerzésre. Végigvesszük a vizuális stílus kialakítását, így átfogó képet kapsz arról, hogyan lesz a márkád figyelemfelkeltő. És a legjobb az egészben, hogy innentől mindebben tudatos leszel.

Arculattervezés, 100+ projekt távlatából

Így nyűgözd le profi márkával a vevőket

Social media jelenlét, ahogy két google keresésből nem találod meg

Céges reklámanyagok tuningolása

Ki írta ezt?

dizájner és tartalomgyártó

Imrényi Dániel vagyok, az e-book készítője. Egyszerre készült presztízsből és örömből ez az anyag, hiszen oda vagyok a grafikáért. Naponta óbégatok a social media felületeken vizuális márkaépítésről, itt az idő summázni mindezt.

Több, mint 100 hazai cég arculatát terveztem meg a munkatársaimmal az elmúlt években, ezenkívül céges kiadványok és reklámanyagok tervezésével foglalkozom. A grafika az én hazai pályám.

A vásárlói döntés főként az első benyomáson múlik, az én feladatom pedig az, hogy ebben profik legyenek az ügyfeleink. Azért írtam az e-bookot, hogy összegezzem mindazt a tudást, ami hosszú évek alatt csapódott le bennem, és amivel egy cégvezető mérföldes előnyre tehet szert a konkurenciával szemben.

 

Töltsd le az e-bookot, és gyújtsd be a márkád rakétáit!

Ingyenes E-book letöltése

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hogyan szólíthatlak?*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Copyright © 2021 - 2023 danielimrenyi.hu | Készítette: WPsecrets